Кой няма притеснения за мандата на коалицията? Кой няма такива притеснения?

...
Кой няма притеснения за мандата на коалицията? Кой няма такива притеснения?
Коментари Харесай

Радан Кънев не знае защо не е получил председателска кандидатура в Да, България

Кой няма терзания за мандата на обединението? Кой няма такива терзания? - това попита в ефира на Българска национална телевизия Радан Кънев, евродепутат от ЕНП.

Кънев разяснява преизбирането на Христо Иванов като ръководител на " Да, България " с чувството за предварителни парламентарни избори.
Радан Кънев с коментар за изявлението на Асен Василев за " некадърните работодатели "
Реакциите към изявлението на Асен Василев за работодателите е добре да не бъдат черно-бели (основната му неточност е, че неговото е такова...
Прочети повече
В такава комплицирана четворна коалиция, аз бих споделил, че всеки има такива терзания. Това е комплициран политически развой, ние занапред построяваме културата на обединения, категоричен е Кънев.

Радан Кънев показа, че самият той няма отговор за какво не е стигнал до кандидатура, откакто е получил поредност от номинации от партийните членове на " Да, България ". Като благодари на всички, които са ме номинирали.

Кънев удостоверява визията си, че доста огромно значение има политиката, която цялото управление ще води през този сложен мандат, тъй като ние към този момент сме парламентарно показана политическа мощ и участваме в ръководството на станата.

Още от ПОЛИТИКА:
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР